Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Bevidst bevægelse er en mulighed for at skabe en dybere forbindelse til os selv gennem bevægelse og dans.

Med inspiration fra Gaga og Somatisk bevægelse udforsker vi nye måder at bevæge os på og opdager nye muligheder. Det gør, at vi kan bevæge os med lethed, nydelse og intuition. Gennem enkle øvelser på gulv og improvisatorisk dans tager vi på en holistisk rejse ind i bevægelse og selvopdagelse.

Kurset er for alle, uanset danseniveau og erfaring.

Om underviseren:

Ida har arbejdet med dans, krop og bevægelse i ca 15 år. På et tidspunkt stødte hun på stilarten Gaga, og oplevede en helt ny mulighed for kropslig udfoldelse, og en dybere forbindelse til hende selv. Ida bevægede sig væk fra det konkurrenceprægede dansemiljø, og kastede sig i stedet over swingdansene Lindy Hop og Blues, hvor hun har undervist hos Aarhus Lindyhoppers siden 2016. Hun savnede den contemporere genre, og i 2020 kom hun ind på en et-årig danseuddannelse i Budapest hvor fokus var på somatisk bevægelse. Efterfølgende har hun arbejdet med Gaga, Feldenkrais og the Wheel of Consent, både personligt, men også som process i hendes dansekompagni. Ida har bl.a. undervist ugentligt i Gaga, og undervist semi-professionelle og professionelle scenekunstnere i improvisation og i nydelse, grænser og samtykke som inspiration til deres arbejde. Det er dele af dette koncept hun bringer med til Livet er en højskole.

 

Praktisk:
Kurset forløbet over 5 tirsdage fra 15.30-17.
Datoer: 9/4, 16/4, 23/4, 30/4, 7/5
Sted: Fjordsgade forenings og fritidshus, Gymnastiksalen
Pris: 750kr for 5 gange. 700kr for under 25 og over 65. 
Underviser: Ida Marie Haslev

Fjordsgade forenings og fritidshus
N.J Fjordsgade 2B, lokale 2.1, 8000 Aarhus C