Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kirsten Nørgaard NORgardknit deler sin livshistorie, der spænder fra en kreativ barndom i Tønder til drømmeuddannelsen på henholdsvis kunsthåndværkerskolen i Kolding og designskolen i København. Hendes rejse inkluderer også tiden som industriel beklædningsdesigner, iværksætter og selvstændig med eget børnetøjsbrand, Norlie. En autismediagnose i familien ændrer kursen, og kreativiteten sættes på en længere pause indtil den dag, hvor Kirsten igen finder glæden ved kreativitet gennem strikketøjet. 

At lære at strikke har været en fantastisk givende og terapeutisk oplevelse, og Kirsten er nu tilbage som iværksætter og selvstændig med NORgardknit. Hendes ældste datter, Karoline, er også en aktiv del af NORgardknitters. Karoline er flyvende på strikkepindene, en god sparringspartner og husmodel ved siden af sit studie, og hun deltager også i dette foredrag.  
 
Du kan følge deres strikkerejse på Instagram @Norgardknitters 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Store sal, Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer