Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
✨ MIDDAG MED MENING ✨
 
Slut dagen af med en særlig oplevelse – en aften med middag og en intim fortællekoncert med titlen "Stop Tiden". 🎤🍲🍷
 
På en sådan aften er den unikke oplevelse en aften med ro, velvære, reflektioner og fordybelse. I en tilværelse, hvor der altid er fart over feltet, er dette en aften til dig, som vil prøve en stemningsfuld oplevelse.
 
Tina Wiberg, også kendt som Sanglærken, vil være til stede med sin duo og spille sit eget album ved navn "Stop Tiden". Med hendes stærke livsfortælling og rammende sange ønsker hun at give publikum en aften med stærke reflektioner og en mulighed for at mærke efter. Det bliver en sårbar og intim koncert, der vil efterlade et stort indtryk.
 
Tina udgav sit debutalbum "Stop Tiden" i november 2022, som netop omhandler et forsøg på at få tiden til at STÅ STILLE og mærke efter. Hendes modige optræden har mødt massiv opbakning og medieinteresse med interviews i diverse medier såsom TV Midt Vest, DR1, Herning Folkeblad, Dit Videbæk, RKSK Dagblad og et 6-siders interview i Magasinet Zoom.
 
Hun er blevet udnævnt som landets første MUSIKAMBASSADØR af Headspace DK, stiftet af bl.a. Poul Nyrup Rasmussen, og i samarbejde med Mathilde Falck er hun ambassadør for det store årlige folkemøde Mental Talk. 2023 var en stor succes for den nyudklækkede sanger/sangskriver, og det bliver spændende at se, hvad 2024 har i vente.
 
MENU Buffet:
Forret: Rørt tunmoussé på sprød salatbund, anrettet portionsvis på fad inklusive dressing. Hertil brød.
Kalvecuvette let krydret
Marineret svinemørbrad med provence- og rosmarin
Pestomarineret kylling anrettet i fad med bagte cherrytomater og løg
1 stk. lille Broccoligratin
Broccolisalat med bacon
Tzatsiki (græsk salat)
Flødebagte kartofler med timian
Hjemmelavet tomatsalat
Kold kartoffelsalat
Årstidens mixed salat
 
💰 Pris: Kun 235 kr. for hele herligheden!

💰 Pris: KUN 235 kr for hele hærligheden!

Sørg for at reservere din plads i god tid, da der er begrænsede pladser til rådighed. Kontakt os nu for at sikre dig en uforglemmelig aften med lækker mad og fantastisk underholdning!

Rækker Mølle
Søvejenen 4, 6900 Skjern