Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Den østligste del af Limfjorden er et smalt sund, hvor vandstrømmen har skåret en dyb rende. På siderne af renden er fjorden kendetegnet ved lavvandede sandflader med tætte ålegræsskove. Vest for Løgstør breder fjorden sig ud, kysten ændrer karakter og langs hele den himmerlandske kyst afløser den ene gode fiskeplads den næste. Livø er også et besøg værd med fiskestangen.

I denne del af fjorden har vandløb som Lindenborg, Binderup, Halkær, Sønderup, Trend, Lerkenfeld og Ry Å deres udløb. Fiskeriet er på sit højeste, når havørrederne vandrer til og fra disse vandløb.

Pakken er udarbejdet i samarbejde med Limfjordsrådets "Havørred Limfjorden" projekt og indeholder:

1 x overnatning hos certificeret partner
1 x kort med fiskepladser og kort beskrivelse i området
1 x donation til naturgenopretnning i Limfjorden*

*Ved køb af fiskeoplevelser gennem VisitMors bidrager du til udlægning af grus i Limfjordens vandløb, så der sikres robuste fiskebestande til fremtiden. Midlerne tildeles lokale foreninger, og går ubeskåret til grus på nye gydebanker.
Ps. Det er muligt at donere ekstra midler ved køb af alle pakker.

Oplevelsen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Havørrederne i Limfjorden svømmer ofte tæt på land, men mange steder vil det dog være nødvendigt at vade ud for at nå fiskene, så det er en god ide at medbringe vaders.

Det kræver ikke fiskekort at fiske i saltvand i Danmark, men husk det statslige Fisketegn, hvis du er mellem 18-65 år.

For mere information om fiskeriet i Limfjorden se: Havørred Limfjorden - Havørred Limfjorden (havorredlimfjorden.dk)

Sælger
VisitMors, 7900 Nykøbing Mors