Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Katja Dyrberg/ POPKNIT 

Tofarvet patent er en form for rib, hvor der skiftes mellem ret og vrangmasker. I tofarvet patent har retmaskerne én farve og vrangmaskerne en anden fra retsiden, omvendt fra vrangsiden. Arbejdet er lige pænt på begge sider og vil derfor kunne vendes. Når man strikker patent, kan man strikke de to farver enkeltvis eller på samme pind/omgang. I dette kompendie beskrives teknikken, hvor begge farver strikkes på samme tid. 
 
Undervisningen vil bestå af en indføring i opslag i to farver, patentstrik med begge farver strikket på samme omgang, indtagninger og udtagninger. Du vil få udleveret et kompendie, og skal selv medbringe strikkepinde og garn (gerne to farver med stor kontrast og gerne i en kvalitet der passer til pind 4-5). 

Popknit er moderne strikkeopskrifter med et twist: Rocking Knitwear Design. Bag Popknit står Katja Dyrberg, som designer og strikker alle opskrifterne. Med en baggrund som strikker gennem mere end 30 år, en Bachelor i håndarbejde og en folkeskolelærerkarriere på 15 år bag sig er fagligheden på plads både når det kommer til formidling, tilskæring og udregninger.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer