Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Brænderiet Limfjorden ligger lige ned til Limfjorden med kort afstand til gode fiskepladser efter havørred. I den sydøstlige del af Limfjorden munder de fleste af fjordens markante havørredåer ud. Det betyder, at der er mange fisk på disse kyst­er i forår og efterår. Alene i Hjarbæk Fjord har Sime­sted, Skals, Fiskbæk og Jordbro Å deres udløb. Hertil kommer Lerkenfeld Å i Lovns Bredning, Trend Å i Løgstør Bredning og Karup Å i Skive Fjord. I den sydøstlige Limfjord finder du alle kyst­typer, storstået natur og et væld af gode fiskepladser.

Tilbuddet er perfekt til jer, der gerne vil nyde godt af en rutineret lystfiskerguides gode tips og tricks til, hvor der skal fiskes, og hvordan man overlister Limfjordens havørreder samtidig med, at I bor godt hele weekenden. I indlogeres i hytter ved Brænderiet Limfjorden. Der skal nok stå at der er køkken, hvor man selv kan lave mad.

Pakken er udarbejdet i samarbejde med Limfjordsrådets "Havørred Limfjorden" projekt og indeholder:

  • 2 x Overnatning
  • Oplæg fredag aften af fiskeguide (ca. 75 min)
  • 4 timers guidet tur efter havørred lørdag
  • Donation til naturgenopretnning i Limfjorden*

*Ved køb af fiskeoplevelser gennem VisitMors bidrager du til udlægning af grus i Limfjordens vandløb, så der sikres robuste fiskebestande til fremtiden. Midlerne tildeles lokale foreninger, og går ubeskåret til grus på nye gydebanker.
Ps. Det er muligt at donere ekstra midler ved køb af alle pakker.

Oplevelsen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Havørrederne i Limfjorden svømmer ofte tæt på land, men mange steder vil det dog være nødvendigt at vade ud for at nå fiskene, så det er en god ide at medbringe vaders.

Det kræver ikke fiskekort at fiske i saltvand i Danmark, men husk det statslige Fisketegn, hvis du er mellem 18-65 år.

For mere information om fiskeriet i Limfjorden se: Havørred Limfjorden - Havørred Limfjorden (havorredlimfjorden.dk)

Brænderiet Limfjorden
Sundsørevej 4, 7870 Roslev