Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Lidt royal har man da lov til at være – og den følelse kan du synke ned demme søndag formiddag. Mød strikdesigner Katrine Hannibal, den ene af Önlings to stiftere, som til daglig arbejder som strikdesigner bl.a. med udvikling af Önlings opskrifter og garner. Med en baggrund som tøjdesigner har Katrine arbejdet mange år i modebranchen, hvor hastighed og nyt-nyt-nyt er hverdagens mantraer. Efter salget af sin egen kendte virksomhed Rosemunde - dem med blondetoppen, du ved – har hun sammen med Lotte Ronan og deres Önling-team, arbejdet på at udbrede håndstrik og kvalitetsgarn. 
 
For håndstrik kan noget ganske særligt og Katrines personlige værdisæt handler om mindful living, at vi skal være bevidste om vores forbrugsvaner og sætte pris på det, vi tager os til. Det smitter af på Katrines designs og er i høj grad afspejlet i de garnkvaliteter og samarbejdspartnere, hun har valgt til Önling. I løbet af formiddagen fortæller Katrine både sin egen iværksætterhistorie, gør os klogere på hvad bæredygtighed betyder i garn, strik og modebilledet, og vi skal selvfølgelig også strikke! 
 
Katrine viser også et par af sine strikketips og -tricks, så hvis du vil strikke med, skal du tage pind og passende garn med. Du kan selvfølgelig også strikke på dit eget projekt. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til Katrine.  
 
Foredraget efterfølges af en frokostplatte bestående af: bestående af 7 sønderjysk-inspirerede indslag, hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød, smør og isvand. Inkl. 1 genstand øl, hvid- eller rødvin  
 
Til alle events på Schackenborg Slot er der indbygget, at der kommer en slotsguide forbi eventet og giver en introduktion til Schackenborg Slot.  

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Riddersalen på Schackenborg Slot
Schackenborg 1, 6270 Tønder