Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Få servereret 8 tastings tilberedt af Limfjordsegnens gourmetkokke.
Inkl. siddeplads og et glas champagne.

kr. 445,- pr. pers.

Årets Limfjordskokke er:

  • Lukas Grøntved, Junior Kokkelandsholdet og Dune Dinning
  • Mads Andre Hansen, Restaurant Bryggen
  • Emil Sundstrøm og Mikkel Lund Jensen, Hotel Thinggaard
  • Benjamin Hylleberg, Restaurant Rod
  •  Bob Trinkjær, Café LÆ og Figo, Porto 
  • Jesper Voss, Oyster King         
  • Søren Olsen, NorSoe Food med dampede muslinger

  

Limfjordskokke lørdag Menuer 2024 

 

Mads Andre Hansen 

Restaurant Bryggen 

Østers-rug emulsion - okse tartar - agurk - syltet sennep - dild 

Pocheret østers - krabbe - æble - kefir skum - peberrod 

 

Emil Sundstrøm Larsen og Mikkel Lund Jensen 

Hotel Thinggaard 

Grillet Gigas østers - Vesterhavs ost, syltet stikkelsbær, løvstikke olie 
 

Blåmuslinge BBQ - Ponzu, kål, svampe støv, vilde urter  
 

Lukas Grøntved 

Junior Kokkelandsholdet og Dune Dinning 

Sprød krustade med cremet blåmusling og karse 

Østerskugle med peberrod og dild 

 

Benjamin Hylleberg 

Restaurant Rod 

Østers is - grillet kål - hvide asparges - skum 

 

Muslinge beignet - yuzu - kantareller - koriander - hibiscus 

 

Jesper Voss 

Oyster King™ 

Oyster King (fersk) - Jordbær, lime og fermenteret grøn Madagaskar peber 

Hoogwash (fersk) - Mirin, risvineddike, skalotteløg, jalapenos, koriander, citronsaft, citron zest 

Blue Cheese (gratineret) - Blå Kornblomst fra Thise, honning, blåbær 

 

Bob Trinkjær og Figo 

Café LÆ og Porto 

Pizza al mare, med muslinger, tomat og hummer sauce samt syltet rødløg og frisk karse på en bund af lækker dej med tang 

Conchiglioni med pocheret gigas østers, rogn samt reduceret fløde og syltet svampe, pyntes med spiselige blomster 

 

Dampede muslinger 

Søren Olsen, NorSoe Food 

Dampede muslinger med hokkaido, danske æbler og anis 

Lørdag 12. oktober kl. 12.00
Sparekassen Thy Arena | Mors
kr. 445,- pr. pers.

Sparekassen Thy Arena | Mors
H C Ørstedsvej 15, 7900 Nykøbing Mors