Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

SÅ ER DER ÅBENT FOR SALG AF CAMPINGBILLETTER TIL 2024  ( For indehavere af alm. Partout billet til festivalen) Begrænset antal camping billetter - vi forventer hurtigt udsolgt.

Beliggende med direkte udsigt til vandet i Grønsund og kun få hundrede meter fra selve festivalpladsen, tør vi godt love en meget smuk oplevelse. Filosofien for vores egen camp kan beskrives med 2 ord –  HENSYN og NÆSTEKÆRLIGHED.

“Forrykt Flink Camp” bliver en tilbagevenden til dengang hvor man kom med et telt, en akustisk guitar eller en rejsegrammofon og en sovepose – sådan for at beskrive det helt spartansk.  I de senere år har vi set at camping-områder på større festivaler er blevet til anarkistiske kamppladser med kæmpestore batteridrevne musikanlæg, skrald og egocentrisk adfærd. Med Forrykt Flink Camp  slår vi ligesom med selve festivalen – et slag for en tilbagevenden til de oprindelige festival-værdier”

– udtaler Festivalleder Frederik Schnoor 

--------------------------------

CAMPING BILLET GIVER KUN ADGANG TiL CAMPING OMRÅDE - TIL SELVE FESTIVALEN SKAL MAN HAVE SEPARAT BILLET. 

 

LÆS MERE OM CAMPEN HER: https://kunforforrykte.com/forrykt-flink-camp/

Forrykt Flink Campingplads
Strandvejen, 4850 Stubbekøbing