Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
OM RUDME FESTIVAL:
Rudme Festival arbejder hvert år på at stable ’Danmarks hyggeligste festival’ på benene, og på at være et samlingspunkt for unge, uagtet geografi eller økonomisk baggrund. Vi er en lille festival i vækst som i 2016 bød velokommen til 150 gæster, men som I 2023 er vokset til 1600 besøgende, og i år bliver vi endnu sjovere, størrer og hyggeligere, og du kan nu få fingrende i nogle af de 1080, eftertragtede festival billetter.
Rudme Festival handler om sammenhold og fællesskab, om at være til stede med hinanden og nyde at der på festivalen er højt til loftet. Vi bestræber os på at skabe en mangfoldig begivenhed, hvor alle inputs valideres og føres ud i livet. Vi arbejder aktivt på at holde festivalen lokal og hyggelig – også selvom den vokser.
Rudme Festival er stærkt engageret i at skabe en attraktiv scene for den danske upcoming musik scene. Vi har ligeledes stort fokus på at afholde en festival med fokus på mangfoldighed og diversitet både i vores lineup og festivalgængere. Det betyde at vi ikke tolorere racisme eller diskrimination af nogen art. Vi har derudover en nultolerance-politk hvad angår hårde stoffer, som vi ikke acceptere på festivalpladsen

PRAKTISK INFO:
Vi har camping-arealer som du kan plante dit flotte telt på.
- Pavilloner er også tilladt, dog kun én pr. camp.
Glas er strengt forbudt, da pladsen normalt bliver brugt af børn der ikke har lyst til at træde i glasskår med deres bare fødder.
Lille højtaler må gerne medbringes, men højtalere i samme kaliber som en Soundboks er strengt forbudt, grundet det lille festival-areal.
Meget kærlighed - Rudme Festival Arrangør-team

Rudme Festival
Rudmevej 36, 5750 rudme