Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Foredragsholder: Luuna Sommer 
 
- med en krop og vægt i balance kan du opnå varigt vægttab og livsglæde før, under og efter overgangsalderen.
 
Opdag hemmeligheden bag varigt vægttab og livsglæde før, under og efter overgangsalderen! Og mød Luuna Sommer, der er universitetsuddannet og har 20 års erfaring med ernæringsterapi. Hun er desuden forfatter til flere bøger om vægttab. Luuna vil dele sin inspirerende rejse mod en krop i balance og hvordan hun overvandt udfordringerne med overvægt, forældede kostråd og overgangsalderen.
 
Luuna har med sin årelange kamp og endelige sejr over kiloene udviklet TFA-metoden - en livsforandrende tilgang til sundhedspuslespillet, der får selvværdet til at sprudle, og du kommer til at føle dig fantastisk. Gør dig klar til at frigøre dig fra fortidens byrder, udforske nye veje til velvære, og omfavne livets muligheder i enhver fase. Du vil få et indblik i, hvordan du kan bryde fri af begrænsninger og genfinde balance, vitalitet og glæde. En rejse mod det liv, du drømmer om, venter.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Store sal, Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer