Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske bands og nu kan du opleve dem som trio i Kulturcenteret

Mange af os har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum. Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede.

Derfor er debutens sange uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. “Get Ready”, “Loser’s Game “og ikke mindst titelsangen “On A Long Lonely Night” er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så selvfølgelig spiller vi dem”.

Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt – sange som er indspillet sideløbende med den omfattende turnévirksomhed.

Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder.
"Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det skal lyde godt og organisk", siger Søren Sko.

Glæd dig til at synge med på 'Get Ready', 'Loser’s Game' og ikke mindst 'On A Long Lonely Night', når Sko/Torp indtager KulturCenteret torsdag d. 23. januar.

 

Dato og tidspunkt: Torsdag 23. januar 2025 kl. 20.00.
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.45 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen  : 310,- kr. + gebyr (10.-)
                        Billet inkl. Koncertbuffet: 535,- kr. + gebyr (10.-)

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af billet inkl. vores populære koncertmenu med start præcis kl. 17.45 på Hotel Søparken lige overfor Kulturcenteret. (+ kr. 225.-)

(kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 42 72 65 24 (kl. 9-14) senest 10. januar 2025). 

OBS! Ved tilkøb af koncertmenu, kan du forhåndsreservere dine pladser i salen, så maden kan nydes i ro og mag.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro