Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kom med til et ærligt foredrag om livet med ADHD opdaget som voksen, kombineret med glæden ved at strikke med garnrester. Lad dig inspirere til at finde styrke og glæde i dine udfordringer, og få nye ideer og redskaber til at strikke med garnrester.

Her er hvad Freja siger om sig selv: "Jeg er ikke bare en strikker, jeg er en vaskeægte garnreste-nørd! Min strikkeeventyr begyndte i mine barndom, hvor min mor introducerede mig til at strikke med garnrester. Jeg blev hurtigt forelsket i at blande farver og kvaliteter for at skabe noget helt unikt. Min første kreation var et tørklæde til min mor som stadig er i brug i dag, mere end 20 år senere"

For tre år siden tog Freja en beslutning om kun at bruge rester i sine projekter. Siden da har hun ikke købt nyt garn. Freja har udviklet en god portion opskrifter til at strikke i garnrester. Strik med rester er ikke bare en måde at spare penge på, det er en kreativ udfordring, der får dig til at se værdi i det, andre måske ser som affald. Det er også en skridt mod mere bæredygtig strik.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Store sal, Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer