Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Anders & Bent Bro
-søn & far
Anders er nævnt først, fordi han uden tvivl er det største musiske talent af disse to herrer i denne konstellation mellem 2 Bro’er. Herrer er ikke måske ikke den helt korrekte betegnelse.
Bent Bro har i godt 25 år arbejdet med – og for – fiskerne fra Thyborøn og Thorsminde. Han er ansat som konsulent i Thyborøn Havns Fiskeriforening, hvor han til daglige forsøger, at hjælpe fiskerne med alt det bøvl der nu engang er for dette erhverv.
Tørfisk’en og undermåleren er de også blevet kaldt. Anders er ikke længere ”så lille”, men Bent har i 2011 spillet i 30 år – og spiller stadig – med i gruppen TØRFISK.
Mens Anders mestrer flere instrumenter holder Bent sig til sin guitar – sin trofaste følgesvend siden 1969, hvor han modtog den første undervisning. Det er også Bent der forestår snakken og introduktionen til sangene, hvor flere nok også vil mene at snakketøjet er bedre end ”spilletøjet”.
Med andre ord vil Anders og Bent Bro tage publikum med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra det vestjyske område. Der indgår altid flere fællessange, så publikum også bliver en aktiv del af koncerten.
Altså kort sagt: Et liv i fisk og musik mellem to Broer.

Kultur- og Idrætscenter Lanternen
Lanternevej 1, 9670 Løgstør, 9670 Løgstør