Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Oktoberfest 2024 (Lørdag billet)

Årets fest på Halgodt!

Vi afholder Oktoberfest 2024 den 27 & 28. september 2024. 

Oktoberfest er den største og sjoveste festdag på Halgodt, og i Skovshoved. Festen der er gået hen og er blevet en tradition på Halgodt, er blevet et kæmpe tilløbsstykke. Vi havde således små 200 personer på venteliste til køb af billet til Oktoberfest 2023. Så det gælder om at købe billet i god tid hvis du vil med til årets fest 2024 på Halgodt. 

Og måske er Oktoberfest den sjove julegave du har manglet til et familiemedlem eller til en god ven. For deltagelse i Halgodt's Oktoberfest er en sjov, hyggelig og social begivenhed. En fest og begivenhed som i vil snakke om, og huske, længe efter festen. 

Grundet den store interesse for vores Oktoberfest afholder vi i 2024 vores Oktoberfest over to dage. Således bliver der både en Oktoberfest en fredag og lørdag.  

Det bliver den sædvanlige fest med masser af social hyggelig feststemning med god mad, selvfølgelig i bedste Oktoberfest stil. Og traditionen tro vil en af Danmarks bedste Oktoberfest DJ's, DJ Mehlhorn, spille dansgulvet op til dans. Så mon ikke der bliver danset fra start til slut som det plejer at være, det tror vi!

Det bliver med andre ord endnu en super sjov fest i Skovshoved når vi igen i 2024 byder på Oktoberfest på Halgodt.

Pris for at deltage er 520 kr.. Prisen inkludere mad, en liter øl eller et glas vin, samt underholdning, samt selvfølgelig masser af fælleskab og hygge.

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn. Kør ind i bunden af havnen. halgodt findes på venstre side. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund