Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

KONCERTEN ER UDSOLGT

Den danske sangerinde Pernille Rosendahl har igennem årene bevist, at hun er en af de mest talentfulde og alsidige kunstnere på den danske musikscene. Fra sin tid som frontfigur i Swan Lee, The Storm og senest som solist, har Pernille Rosendahl imponeret både publikum og kritikere med sin kraftfulde stemme og særlige evne til at ramme sit publikum lige i hjertekulen med sine sange.  

Pernille Rosendahl er kendt for sine energiske liveoptrædener, hvor hendes karisma og nærvær skinner igennem og skaber en helt særlig atmosfære. Med et imponerende sangkatalog og en evne til at skabe forbindelse med publikum, har Pernille Rosendahl etableret sig som en af Danmarks største musikalske stjerner.  

Under Masker i Marsken har du mulighed for at opleve Pernille fortolke klassikere af Jens Rosendal, samt andre sange, som passer godt sammen med Jens Rosendals sange. Jens Rosendal, der døde i slutningen af 2023, leverede størstedelen af sit liv lige her i Marsken. Han var en kendt højskolelærer og digter, der nok er mest kendt for sangen ”Du kom med alt det der var dig”, også kaldet Forelskelsessangen. I den nyeste udgave af Højskolesangbogen står han bag ti sange ligesom han har skrevet to salmer, der er med i Den Danske Salmebog. 

Arrangementet afholdes i Løgumkloster Kirke, der regnes for en af de skønneste middelalderkirker i Danmark. Kirken er bygget i starten af 1200-tallet og er en af to fløje, der stadig eksisterer af det gamle cistercienserkloster. 

Dørene åbner kl. 19.00

Dørene åbner kl. 19.00

OBS: Adgang til denne koncert kræver IKKE armbånd til Masker i Marsken

Løgumkloster Kirke
Slotsgade 11, 6240 Løgumkloster