Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Danmarks bedste konference, fuld af inspirerende oplæg med arbejdsglæde som omdrejningspunkt.

Arbejdsglæde Live! konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, med mere trivsel og arbejdsglæde. Og forskningen viser netop at glade arbejdspladser klarer sig bedre og i højere grad kan fastholde og tiltrække medarbejdere. 

Dagen er indelt i fire sessioner med disse temaer: Strategisk arbejdsglæde - Fællesskaber - Medledelse - Fremtidens arbejdsplads

Du får inspiration, viden, energi og talerne har stor fokus på at videregive konkrete redskaber som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.

Det er 12. gang vi holder konferencen og i 2024 bliver konferencen igen afholdt på dansk. De tidligere år har konferencen fået utroligt god feedback - og også i 2024 bliver det årets bedste dag i arbejdsglædens tegn.

Hvordan adskiller Arbejdsglæde Live! 2024 sig fra øvrige konferencer?

Vores hovedtalere er eksperter indenfor forskellige områder. Derudover vil du høre forskellige casestories fra virksomheder som vil dele deres erfaringer og ideer de har selv har brugt til at skabe arbejdsglæde.

Talere på Arbejdsglæde Live! 2024

Siden 2015 har vi været så heldige at journalist, TV-vært og forfatter Mikael Kamber har været konferencier - således også i år.

På scenen vil du høre fra eksperter og case-stories fra danske virksomheder. Der vil være 4 sessioner med hver deres overordnede tema. Du kommer til at høre om: Arbejdsglæde strategier, Fremtidens arbejdsplads, Medledelse og Fællesskaber (faglige og sociale). Læs mere under fanebladet Praktiske oplysninger eller følg det opdaterede program på www.arbejdsglaedenu.dk/arbejdsglaede-live-2024-program/

Programmet bliver løbende opdateret på vores hjemmeside

09.00 Dørene åbner for tjek-ind
09.30 Konferencen starter - første session: Strategisk arbejdsglæde
10.30 Pause
11.00 Anden session: Fællesskaber
12.15 Frokostpause
13.00 Tredje session: Medledelse
14.00 Pause
14.30 Fjerde session: Fremtidens arbejdsplads
15.30 Tak for i dag

Programmet er under udarbejdelse og opdateres løbende på vores hjemmeside www.arbejdsglaedenu.dk/konference

Ud over en inspirerende dag sørger Marketenderiet også for forplejningen til os hele dagen. Vi starter med at byde dig på en let morgenmad, og en skøn frokost med et vegetarisk alternativ. Dagen igennem vil der være kaffe, te, isvand, frugt og eftermiddagen byder på lidt til den søde tand.

Veganer eller glutenallergi? Vi kan desværre ikke efterkomme alle særønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os pr mail senest 14 dage før arrangementet skal afholdes.

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5, 2500 København Valby