Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Oplev Danmarks ukronede soul dronning Marie Carmen Koppel give sine tradionsrige julekoncerter når hun drager på juleturne i hele Danmark i  2024.

Kirker og spillesteder fyldes til bristepunktet med varm julestemning når Marie Carmen Koppel fortolker sine yndlings julesange som When you wish upon a star, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas.

 Musikalsk bakkes sangerinden i år op af en stjerne musikeren Steen Rasmussen på klaver og keyboards, og sangerinderne Louise Tuxen og Amanda Lorentzen på kor.

Marie Carmen Koppel elsker julens sange, amerikanske carols og salmer, Hun tog for alvor den amerikanske jul til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. Julen har da også en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. For hende rimer juletiden på nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Julen handler om at dele de gode ting.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor inviterer hun igen i år inden for til sine traditionsrige julekoncerter. Og det er blevet mange danskeres faste tradition at tage hul på julen til en af Maries velbesøgte julekoncerter rundt om i landet. Marie Carmen Koppel har udgivet 2 julealbums “Have yourself a merry little Christmas” samt “When you wish upon a star”. derudover udgav hun julesangen ”Hope at Christmas time” sidste år skrevet sammen med Steen Rasmussen.

 

Hun glæder sig til at byde alle indenfor til sine julekoncerter som med garanti bringer julestemningen med sig.

 

Koncerten er ikke omfattet af ledsagerordningen

Kørestolsbrugere skal skrive til  info@kanonproduktion.dk og reserverer pladser 

 

Vordingborg Kirke
Kirketorvet 14a, 4760 Vordingborg