Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Julekoncert Trine Gadeberg m. duo og 2 retters menu

Det er ikke for ingenting, at Trine Gadeberg oftest bliver nævnt som Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer: Om det er medvirken i populære musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller (bl.a. modtager af Årets Dirch 2018), som den ene fjerdedel i City Singler, som Kviknissen Pyt i DR´s Nissebanden julekalender, som kvindelig gæst med Linie 3 eller som det kæmpe viralt hit med figuren Pelle— Trine mestrer det hele!

Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer med en sjælden grad af alsidighed. Det ene øjeblik bevæger hun folk med stor stemme og inderlige fortolkninger af hits fra musicals og pop-ballader for det næste øjeblik at få publikum til at knække sammen af grin over sjove betragtninger og anekdoter.

En helt særlig plads i Trine Gadebergs hjerte er de stemningsfulde koncerter i landets kirker og mindre spillesteder. Med akkompagnement af Ebbe Ravn (keyboard) og Jørgen Heick (trompet,  trommer  og keyboard) leveres en koncert  med en enorm spændvidde i både repertoire  og musikalske arrangementer. Her er klassikere som Andrew Lloyd Webbers "Pie Jesu" og "Amazing Grace" blandet med årstidens danske salmer og sange. Trine Gadeberg brillerer også i nyere hits som "You Raise Me Up" og "Time To Say Goodbye".

Til julekoncerter suppleres repertoiret med klassikere som ”Oh Holy Night”, ”Ave Maria” og julesange/salmer som ”Glade Jul”, ”Lille Mesias”, ”Nu tændes tusind julelys”.  

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

 

 

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

Marsvinet Øster Hougvej 116
Øster Hougvej 116, 5500 Middelfart