Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Caroline Bugala/Alice Carreri kvartet featuring Kjeld Lauritsen, Hammond.

Violinisten Caroline Bugala dukkede spontant op til en af Kjeld Lauritsens jamsessions på La Fontaine for et par år siden og lagde publikum ned med sit fantastiske spil. Inden hun havde spillet sine 2 numre var hun engageret til en koncert på stedet og hun har siden været en kær gæst. Hendes spil er rodfæstet i mange års studier på klassisk violin, men da hun mødte jazzen var en stor kærlighed født. Hendes eminente teknik og dybe rødder i swingende sigøjnerjazz giver afsæt for denne koncert der når vidt omkring med afstikkere til Blues, Latinamerikansk musik og måske også en lille tango.
 
Alice Carreri  er en vidunderlig sangerinde og sangskriver med rødder i amerikansk jazz og pop. Hendes stemme vækker mindelser om forbilleder som Ella Fitzgerald og Nancy Wilson, men hun har desuden en forkærlighed for europæiske sangerinder fra 60’erne.  Så bliver det ikke dårligere af at Kjeld Lauritsen har sit store orgel med og at trommeslageren Espen Laub på trommer (oprindelig fra Hjørring) har udviklet sig til en af landets allerbedste bag gryderne.

Koncerten vil forme sig som et overflødighedshorn af følsomme og medrivende øjeblikke. Musik fra både Europæisk og Amerikansk jazztradition, og med afstikkere til den rige latinamerikanske musik. En koncert man vil huske i lang tid!
 
Alice Carreri Vokal
Caroline Bugala Violin
Kjeld Lauritsen Hammond
Espen Laub von Lillienskjold Trommer

Koncerten er støttet af Kunstfonden samt Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.

Caroline Bugala/Alice Carreri d. 16.11.2024 kl. 20:00, Designmejriet, Stilling

Designmejeriet
Alhøjvej 2, Stilling, 8660 Skanderborg