Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

FOREDRAGSKONCERT OM DAVID BOWIE

Der kan skrives tykke bøger om David Bowies liv og karriere, og det er også gjort, men bandet The Mysterious Mr. Jones griber historien an på en ny måde. Du kan nemlig opleve et helt unikt koncept, som de kalder foredragskoncert.

På en helt uhøjtidelig måde går de gennem Bowies karriere fra 1966 til 2016. De fortæller lidt om hvert enkelt album, og afspiller eksempler på den musikalske udvikling han gik igennem, krydret med små anekdoter. Kendere vil måske mest opleve genkendelsens glæde, mens det kan give et klart indblik i en ekstremt spændende og produktiv kunstner, for folk der ikke i forvejen har et overblik over de mange udgivelser. Man kan altså fint starte her, og man behøver bestemt ikke at være fan.

Bandet spiller undervejs en række kendte og mindre kendte numre, men aldrig som du kender dem. The Mysterious Mr. Jones giver kreativiteten frie tøjler, og fortolker materialet, som om det var deres eget.

Unummererede siddepladser

Den Gamle Biograf
Vestergade 3, 8620 Kjellerup