Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

SØREN HUSS - EFTERÅRSTOUR FOR STÅENDE PUBLIKUM

Søren Huss drager ud på endnu en turné i 2024, med premiere i Støberihallen i Hillerød.

I 2023 vendte Søren Huss tilbage til scenen, efter to år udenfor rampelyset. En tilbagekomst, som med flere udsolgte koncerter høstede stor ros fra publikum og anmeldere landet over. 2024 bliver endnu et begivenhedsrigt år i Huss’ musikalske karriere, nu også byder på en efterårs tour for stående publikum. Den nye turné kommer ligeledes Danmark rundt med intet mindre end 17 stop.

Med lige dele humor, sarkasme og alvor, vil Søren Huss tage publikum med sig rundt i sit efterhånden imponerende sangkatalog, der i 2024 kommer til at byde på nye tilføjelser. I løbet af marts måned har Søren Huss med fire singleudgivelser teaset for sit nye album ”Vi fik mere, ind vi kom for”, som udkom den 5. april.

 

Om albummets førstesingle ’Trykkammer’ fortalte Huss blandt andet: ”Trykkammer er en kærlighedssang. En kærlighedserklæring på kanten af afgrunden. Det er den mørkeste sang på min kommende plade og roterer om følelsen af, ikke at kunne finde et svar på, hvorfor du befinde dig en armslængde væk fra et mennesker du elsker…”

Med sig på scenen, til at spille nye som gamle sange, har Søren Huss sit trofaste band; Lars Skjærbæk på guitar, Morten Jørgensen på bas, Jesper Elnegaard på trommer og Christian Balvig på keys.

Koncerten er stående og uden pause

Dørene åbned kl 19.00

Støberihallen
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød