Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Intarsia er en teknik der rummer rigtig mange muligheder, også for selv at være kreativ. På kurset vil der først og fremmest blive undervisning i selve teknikken, du får udleveret et lille kompendie, som du kan tage med hjem efterfølgende.

Derudover vil vi komme ind på hvad teknikker egner sig til, hvordan den skiller sig ud fra andre teknikker og sidst men ikke mindst, skal vi tale om mulighederne for at arbejde videre med teknikken på egen hånd. Intarsia er ikke svært, men jeg anbefaler at du kan strikke i forvejen, ret og vrang er en fordel.

Medbring selv strikkepinde og restegarn... jeg medbringer også garn, hvis du ikke selv har, og jeg anbefaler pind 5-6.

Laura Dalgaard tror på, at vi gennem håndarbejde kommer tættere på et bæredygtigt forbrug, blandt andet ved at få viden om og forståelse for kvalitet og materialer, men også fordi vi får øjnene op for, hvilken arbejdsindsats det kræver at fremstille et stykke beklædning. Glæden ved at skabe og den værdi, vi tillægger det skabte, gør, at vi passer bedre på tøjet.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer