Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Mærk Freja Hoffgaards passion for strik med rester og lær alle hendes hemmelige teknikker og tricks. Alle kan deltage uanset strikke-erfaring, men det er en fordel hvis du kan strikke ret og vrang. Du skal selv medbringe en rundpind der er 40cm lang og enten 8 eller 10mm tyk.

Vi vil dykke ned i:

Hvordan du rammer strikkefastheden, når du arbejder med rester. 
Forskellige teknikker til farve- og garnkombinationer. 
Hvordan du binder og hæfter du enderne på smukke og holdbare måder. 
Bygningen af det ultimative garnlager, der vil inspirere dig til at strikke med og få brugt dine rester.

Efter oplægget griber vi pindene og går i gang med at skabe vores Reste Huer. Jeg har masser af garn med, og vi vil lege med "reste-nøgler" og strikkeprøver. Sammen finder vi det perfekte garnmatch og øver os i kunsten at strikke knuderne på bagsiden. Efter workshoppen tager du ca. 100 gram garnrester med hjem og opskriften på min populære "Ekstra Chunky Hue" som du kan strikke færdig derhjemme. 

Glæd dig til en inspirerende workshop med masser af tid til spørgsmål, strik, samtaler og hygge!

Freja Hoffgaard siger selv, at hun ikke bare er strikker, hun er en vaskeægte garnreste-nørd! For tre år siden tog Freja en beslutning om kun at bruge rester i sine projekter. Siden da har hun ikke købt nyt garn. Freja har udviklet en god portion opskrifter til at strikke i garnrester. Strik med rester er ikke bare en måde at spare penge på, det er en kreativ udfordring, der får dig til at se værdi i det, andre måske ser som affald. Det er også en skridt mod mere bæredygtig strik.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Udstillingen
Storegade 21, 6280 Højer