Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Underviser: Inge-Lis fra Önling

2023 var udråbt til at være “Year of Socks” og meget tyder på, at festen fortsætter i 2024. Vi har lært, hvor dejligt det er at gå med hjemmestrikkede strømper, men mange har også prøvet at strikke strømper som er for små, for store eller som bare ikke sidder som de skal, og som derfor ikke kommer op af strømpeskuffen. Det kan vi ændre på med meget små ændringer, så strømperne tilpasses netop din fod. Vi gennemgår “strømpens anatomi”, og vi skal arbejde med at finde præcis den hæl og tå, som passer til din fod, og med forskellige måder til at tilpasse strømpen. 
 
Vi skal strikke en børnestrømpe og prøve at strikke en “Shadow wrap hæl”. 
 
Medbring: 400 m/100 g (der strikkes med dobbelt garn) eller strømpegarn DK weight ca 200 m/100 g og strikkepinde 4 mm. Strømpepinde eller rundpind 80 cm. 

Efter i mange år at have været sammen med skoleelever om glæden ved strikkepinde og garn, blev Inge-Lis ansat hos Önling for 6 år siden. Foruden at rådgive om Önlings egne opskrifter, læse korrektur på nyudgivelser, lave egne designs og udvikle kurser, er Inge-Lis ansvarlig for strikkecafeer, og hun elsker at møde kunder både hjemme i Önlings eget showroom og på messer. På denne hyggelige strikkeformiddag deler Inge-Lis lystigt ud af “tips og tricks”.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Jagtstuen på Bjerremark
Ubjergvej 19, 6270 Tønder