Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

STØTTEEVENT FOR "LYKKELIGA"

Overkuddet fra dette event doneres direkte til "Lykkeliga".

Oplev et foredrag med en af underholdningsbranchens mest kendte ansigter. "Peter Mygind" gæster Vendelbohus og vil her give et medrivende, energisk og sjovt foredrag som sætter fokus på især 

Hvis man skal tale om en éner i den danske underholdningsbranche, så er det uden tvivl Peter Mygind. Som søn af Jytte Abildstrøm er han nærmest opvokset på de skrå brædder, hvor han havde sin debut som barn. I løbet af sin skuespilkarriere har han betrådt adskillige store teaterscener rundt omkring i landet, og han har medvirket i et utal af store danske hitserier herunder ”Taxa”, ”Nikolaj og Julie”, ”Riget”, ”Borgen”, ”Forbrydelsen”, ”Den som dræber” og senest ”Sommerdahl”. Af film kan blandt andre nævnes ”Flammen og Citronen”, ”Så længe jeg lever” og ”Last Christmas”. Alt dette udgør blot en brøkdel af Peters CV. For vi kender også Peter som Score Kaj, forfatter, foredragsholder, konferencier, og Tv-vært. Senest er Peter sprunget ud som sanger med julehittet ”Peters Jul” og med genindspilninger af danske klassikere.

De mennesker som møder Peter husker ham for hans enorme hjerte, der banker for et utal af mærkesager samt for hans inspirerende livs- og menneskesyn. Peter har blandt andet taget kampen op mod mobning med bogen ”Myginds Mission” og dokumentarserien af samme navn på DR1. Han har sat fokus på hjertestop og blodpropper i kølvandet på sine egne blodpropper – og han kæmper for det gode og sunde forhold forældre og børn imellem. Også her kan han trække på sit eget liv, for sønnen Julius blev overfaldet og røg ud i et massivt hashmisbrug som helt ung. I dag holder far og søn sammen foredrag om deres historie til inspiration for andre. Peter er med til at sætte fokus på arbejdsglæde og social ansvarlighed – og så brænder han for at give en stemme til de svage i samfundet og til dem, som så ofte bliver overhørt.

 

Har I lyst til at starte aftenen med en lækker buffet fra "Bryghuset Vendia" som serveres på Vendelbohus, så kan man bestille det her:

BESTIL MAD

Dørene åbner 18.15. Gæster som har købt spisning via Bryghuset Vendia kan nyde deres buffet fra kl. 18.30 - 19.30. Dørene til salen åbner kl. 19.30. 

Bestilling af mad håndteres direkte af Bryghuset Vendia og kan bestilles her:

BESTIL MAD

 

Vendelbohus
Nørregade 22, 9800 Hjørring