Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Scare House - Den forladte bar
 
Elsker du, når det løber koldt ned af ryggen, når spøgelsernes kolde gys går igennem dig, og når natten synes allermest mørk?
 
Scare House vender tilbage på et nyt hjemsøgt sted, med god plads til at blive skræmt fra sans og samling. Vi slår vores kløer i Messing Jens i Hjørring den 15.-17. oktober. Stå ansigt til ansigt med din frygt og lad os føre jer igennem den forladte bar.
 
Tag dine venner eller kolleger under armen og få en oplevelse I aldrig vil glemme.

Al overskud fra Scare House - Den forladte bar går til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.
Sikr din billet til dette skræmme event og køb den allerede i dag på billetsalg.dk. Der er 500 billetter i alt, og I skal booke jer ind til et specifik tidspunkt og til en hel time.
 
Åbningstider:
15. oktober: 18.00-00.00
16. oktober: 11.00-00.00
17. oktober: 11.00-20.00

I bliver ført igennem arrangementet på 60 min. og i grupper af 8-10 personer. Husk praktisk tøj. Når I ankommer ved Messing Jens, vil I først modtage en orientering, hvorefter I bliver sendt igennem Scare House - Den forladte bar. Billetter købt igennem billetsalg.dk giver adgang til en person pr. billet til ‘Scare House - Den forladte bar’.
 
COVID-19: Vi forbeholder os retten til at bede om corona-pas, og vi tilpasser arrangementet til de gældende regler og anbefalinger på det pågældende tidspunkt.
 
Medbring billetten printet. Kom 15 minutter inden jeres booking.
Adressen: Messing Jens, Jernbanegade 19, 9800 Hjørring
Anbefalet alder: 15 år+

Messing Jens
Jernbanegade 19, 9800 Hjørring