Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

3 x musik arrangements billetter kan købes til og med d.24.08.24

Når du køber denne billet, får du mulighed for at komme ind og se 3 koncerter på en billet. Du skal blot medbringe billetten til koncerterne.

Billetten kan bruges til følgende 3 koncerter:

Søndag d.25.08.24 Syng med & Tip et Hit Gæste solister: Daniel Lindegaard & Dorthe Kollo

Søndag d.22.09.24 Peter Vesth, Kristian Rusbjerg og Louise Espersen

Søndag d.27.10.24 Syng med & Tip et Hit Gæste solister: Anders Bircow & Bianca Graf 

  • Billetten kan kun bruges til koncerterne og ikke til spisning.
  • Ønsker du at købe spisebilletter, eller enkelt billetter, kan disse købes under hvert et enkelt arrangement, som står ovenover. Du klikker blot på et af de 3 arrangementer. Arrangementet åbnes i et nyt vindue.
  • Billet til en enkelt forestilling: kr 175,00

Der er lagt op til nogle hyggelige musikalske eftermiddage, når det populærer underholdningsprogram kendt fra DK4 "Syng Med & Tip et Hit" gæster Arena Midt 3 gange i løbet af 24. Der er garanti for topklasse musik, sjov og masser af fællessang, når Klaus & Servants, med værtinden Karin Strandholm præsentere gæstesolister, fællessang og spørgmål som langt de fleste mennesker nemt kan svare på. Og JA der vil være en præmie til den som har svaret rigtig på de fleste spørgsmål;-)

Endvidere er der lagt op til en dejlig og hyggelig musikalsk eftermiddag, når Peter Vesth, Louise Espersen og Kristian Rusbjerg giver koncert i Arena Midt. Når de tre går på scenen, står den på en festlig og oplevelsesrig koncert med skøn musik og toner. 

Dørene åbnes fra kl.13.30, hvor der er mulighed for at købe kage/te og kaffe og andet godt til at hygge sig med til dette musikalske og folkelige indslag. Der er også mulighed for at købe en spisebillet. Spisning starter fra kl.12.30

Spisebillet kan tilkøbes:

Læs gerne Praktiske Oplysninger:

Der er lagt op til nogle hyggelige musikalske eftermiddage, når det populærer underholdningsprogram kendt fra DK4 "Syng Med & Tip et Hit" gæster Arena Midt 3 gange i løbet af 24. Der er garanti for topklasse musik, sjov og masser af fællessang, når Klaus & Servants, med værtinden Karin Strandholm præsentere gæstesolister, fællessang og spørgmål som langt de fleste mennesker nemt kan svare på. Og Ja der vil være en præmie til den som har svaret rigtig på de fleste spørgsmål;-)

Endvidere er der lagt op til en dejlig og hyggelig musikalsk eftermiddag, når Peter Vesth, Louise Espersen og Kristian Rusbjerg giver koncert i Arena Midt. Når de tre går på scenen, står den på en festlig og oplevelsesrig koncert med skøn musik og toner. 

Det er Unummererede stole siddepladser:

Musikarrangement:
Starter kl.14.00 dørene åbnes kl.13.00

Spisning:
Starter fra kl.12.30

Billet til 3 forestillinger:
Prisen pr. billet er kr. 395,- 

Madbillet:
Prisen pr. billet er kr. 125,- 

Kage/te og kaffe:
I forbindelse med koncerten er der mulighed for køb af kaffe/te, kage, drikkevarer m.m.

Sted 
Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup

Vi har kørestol elevator i huset. Ledsagerbillet er gratis mod forvisning af ledsagerkort.

Til dette arrangement kan der købes madbilletter til og med d.23 oktober.

Der er ca. 150 gratis parkeringspladser lige ude for Arenamidt.

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din billet til en anden.
Vær opmærksom på at der vil blive taget fotos og video til brug på sociale platforme og øvrige medier.

Arena Midt
Hasselvej 15, 8620 Kjellerup