Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Jacob Dinesen

De seneste to år har den kun 23-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel, i kølvandet på udgivelsen af albummet ‘Brace Against The Storm’. Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen – og modtog på sin 22 års fødselsdag platin for mere end 20.000 solgte eksemplarer hvilket betyder, at Jacob Dinesen er brudt igennem for alvor.

Især med nummeret ‘Roll With Me’, der i flere uger var P4’s mest spillede nummer, har den unge sønderjyde modtaget roser for sin unikke – og store stemme, sit sangskriverhåndværk, og sympatiske sønderjyske sind.
2017 var et godt år for den sympatiske musiker og med et salg på langt over 25.000 solgte billetter og mange flere albums er der ikke længere tvivl om talentet– fremtiden tilhører Jacob Dinesen.

Nu er Jacob Dinesen ude med sit 3 studie album “Found It” der indeholder singler som – “Take Her Away”, “The World Before My Feet”, “Never Run” og “Into Your Arms”.

Arrangementet foregår på Nakskov Teater.
Eventet starter kl.: 19:30, vi anbefaler du kommer i god tid. Dørene åbnes kl.: 19:00

Handicappet:
Er du kørestolsbruger bedes du kontakte Kanon Produktion inden køb af billetter.
Ledsager til handicappet skal også købe billet. 
Der gives ingen tilskud til Ledsagerkort.

Eventets varighed er  (90 min.). 

Kontakt KanonEvent ved at trykke her. 

Nakskov Teater
Søvej 8, 4900 Nakskov