Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Young @ Heart – Silkeborgs nye kulturfestival ser dagens lys i 2022.

Young at Heart betyder ”Ung i hjertet”, ”Ung af sind” – og er inspireret af at uanset hvor vi er i livet, føler vi os unge i sindet, særligt i de fælles rum som kultur og live-musik kan skabe. Kulturen skaber rum hvor mennesker mødes og er en del af et større fællesskab, uanset alder og hvor man kommer fra. Kulturen er limen som binder samfundet sammen og i kulturens rum er vi alle lige.Young @ Heart er Silkeborgs Nye Kulturfestival som sætter Musik, Mad, Kultur og samværet mellem Mennesker i centrum. Udover 12 koncerter på 2 dage, vil der være Street Food Festival, Øl-festival og en række kultur-events på festivalpladsen.Der er mange kulturtilbud i Silkeborg, men ikke meget som direkte involverer byens studrende i skabelsen af nye kulturprojekter. Det laver vi om på og præsenterer en ny festival skabt af Silkeborgs ungdom for alle borgerne, ung som gammel. Deraf også festivalens navn ”Young @ Heart”.I samarbejde med studerende fra uddannelsesinstitutionerne i Silkeborg, er der oprettet en ”ungebestyrelse” af personer som har lyst til at præge den kulturelle udvikling lokalt. Ungebestyrelsen får direkte indflydelse på skabelsen af en ny stor kulturbegivenhed i Silkeborg, hvor de kommer helt ind i maskinrummet, og får lov at være med i alle praktiske og kreative processer ifm. at arrangere en festival over 2 dage, med en målsætning om 6.000+ publikummer pr dag.Skibet er sat i søen, og målsætningen er at skabe en ny begivenhed for alle i hele Silkeborg samt folk fra nær og fjern som har lyst til at feste med.Young @ Heart finder sted den 9. og 10. september 2022, på Cirkuspladsen, Kastaniehøjvej i Silkeborg.

Adgangsbestemmelser:18+år    Voksen
0-17 år  Ungebillet
Vi anbefaler dog ikke at tage helt små børn med.Det er jvf. ordensreglementet ikke muligt at medbringe klapvogne og barnevogne, og der er ikke mulighed for at parkere disse ved indgangen.
Det er alderen på koncertdatoen, som er gældende.Er du fyldt 18 år i billettens gyldighedsperiode skal der købes voksenbillet.Studierabat: Du skal fremvise gyldigt studiekort sammen med gyldigt billede ID.

Er du under 18 på koncertdatoen, skal du altid købe Ungebillet.

Er du under 15 år gives der kun adgang ifølge med voksen/værge.Man kan ikke få voksen armbånd medmindre man kan dokumentere at man er fyldt 18, da armbånd gælder som bevis i barerne hvis der købes alkohol.Der forlanges gyldigt billede-ID (eller kopi af) ved indgangen; pas, kørekort (eller studiekort med vellignende billede sammen med dit sundhedskort).

Alle former for snyd med ID eller omgåelse af handelsbetingelser medfører bortvisning uden mulighed for refusion af billetomkostninger.Købte billetter kan ikke ombyttes eller refunderes. Evt. dispensation er forbundet med manuelle processer og vil blive pålagt et gebyr på 100kr pr. billet.

Alle henvendelser vedr. kundeservice om bortkomne billetter mm. er forbundet med manuelle processer og vil blive behandlet ud fra timeløn, dog minimum et gebyr på 100kr pr. billet.

Billetsalg er åbent frem til midnat dagen før koncerten. Herefter henvises til billetsalg ved indgangen. Der tages forbehold for udsolgte billettyper.Hvis du bliver snydt fordi du ikke handler via de officielle kanaler og billetten er scannet når du ankommer, kan vi desværre ikke hjælpe dig, hverken med indgang eller penge retur.Du må ikke uden arrangørens skriftlige accept benytte billetter i konkurrencer med det formål at fremme kommercielle interesser, ej heller videreformidler billetter med fortjeneste.

Det er kundens ansvar at holde sine kontaktdetaljer opdaterede ved billetsalg.dk, som er vores eneste mulighed for at kontakte jer ved evt. ændring i arrangementet.
Hvis ikke vi kan kontakte dig via de info du har oplyst, dine mails bouncer eller på anden måde blokeres i din indbakke, fraskriver arrangør sig ethvert ansvar.

Hvis man som kunde søger information, henviser vi til arrangementets hjemmesiden, Facebook side, samt du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

HC faciliteter.
Der er handicap toilet på pladsen og HC parkering tæt ved indgangen.
Handicappede og evt. hjælpere køber billetter på lige fod med andre billetkøbere - prisen er helt i bund i forvejen.

PrisgarantiVi har valgt at tilgodese de kunder, der køber billetter tidligt. Derfor garanterer vi at billetterne aldrig bliver billigere end det aktuelle købstidspunkt. Så vil du købe billigt må du handle tidligt. Af samme årsag ydes der ikke grupperabatter på koncertbilletterne, også her gælder køb tidligt = køb billigt, og billetterne er altid billigst online.
V.I.P.- og Gruppe-køb
Vi vil gerne understøtte sociale aktiviteter for virksomheder og grupper på minimum 20 personer bla. med tilbud på VIP- og spisearrangementer.VIP arrangementer kan kun købes ved direkte henvendelse til Arrangør.Skriv venligst til kontakt@youngatheart.dk for tilbud vedr. arrangementer.Læs venligst de fulde handelsbetingelser samt ordensreglement på hjemmesiden.

Cirkuspladsen
Cirkuspladsen, Kastaniehøjvej, 8600 Silkeborg