Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Perfectly Good Guitars

….er et nyt dansk band, med rødder i det nordjyske. Stilen er Countryblues og swingende Rock&Roll, i stil med John Hiatt, Ry Cooder, m.fl. Bandet lægger hårdt ud med to singleudgivelser, nemlig klassikeren ”Mercury Blues”, sunget af John Olsen, samt ”Why Get Up”, sunget af Morten Larsen.

Sidstnævnte fortæller: ”John. Olav og undertegnede, har optrådt som trio for en del år siden, og vi samlede hele holdet i et studie, for at se om vi kunne finde en rød tråd i projektet. Det blev til de to indspilninger, som begge er covers, mens vores nye materiale hovedsagelig vil være originale numre. Men vi er ikke bange for at lave sjove versioner af andres numre, hvis det giver mening for os. Vi synes der er plads til et band som PGG, og selvom vi tager udgangspunkt i bluesmusik, så skal folk kunne holde en fest – blues behøver ikke være tungt og kedeligt. Vi vil gerne tale til både hjerne, hjerte og fødder. Lige nu arbejder vi med at bygge live repertoire op, til vores første koncert i Påsken”

OLAV POULSEN / Slideguitar
Det danske bluespublikum kender Olav fra utallige Blues Jamborees, samt hans fine samarbejde med bl.a. Ole Frimer, Chris Andersen, Troels Jensen, Rock Nalle, o.m.fl. Olav er en af de stærkeste slideguitarister i Danmark.

JOHN OLSEN / Vokal&Guitar
John er en fantastisk sanger og guitarist, som alle elsker at spille med. John er, udover at være med i PGG, guitarist i det gendannede Bellami, med originale medlemmer fra Kim Larsens daværende orkester. John har også sit eget countryband; Twang Factor, som er moderne country i topklasse.

MORTEN LARSEN / Vokal&Guitar
Morten kan i 2023 fejre 50 år på de skrå brædder. Et liv der har budt på mange forskellige slags optrædener - lige fra krobal i 70’ erne, til tributekoncerter i Amager Bio, som sanger og arr. Men også pladeudgivelse, bla. med blues rock bandet Brander/Larsen, m.m.

KLAUS MENZER / Drums
Klaus er en institution i dansk musik, og startede for alvor sin karriere med Sneakers i 1978. Derefter er CV’ et fyldt med store danske navne, lige fra Sebastian, Moonjam, OneTwo, Sanne, Lis Sørensen, Alberte Winding, Burning Red Ivanhoe, Mikkel Nordsø Band, osv, og til legendariske indspilninger som Bamse & Kylling, Pyrus, Bullerfnis, osv. Børnesange, som de fleste er vokset op med.

MADS DALUM /Bas&Vokal
Mads er uddannet på konservatoriet i Aalborg, hvor han i dag underviser. Han er allerede etableret som bassist, med det prisvindende fusionsband Metroscope, optrædener med Ginne Marker, m.fl. En fantastisk musiker der spænder vidt, rent genremæssigt.

Billetprisen er incl. et lækkert måltid mad inden koncerten - Hammers Køkken serverer flæskesteg med behørigt tilbehør.

Dørene åbner kl. 18, maden serveres fra kl. 18.30 og bandet starter kl. 20.00.

Vi samler alle dine købte billetter ved samme bord og sætter bordkort på. Køber du efterfølgende flere billetter med samme login hos Billetsalg.dk vil disse automatisk også blive placeret sammen med dine øvrige billetter.

Hammer Biler
Aalborgvej 4, 9500 Hobro