Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Julekoncert med Lasse og Mathilde

I en urolig verden er der brug for at mødes, at være sammen om de budskaber der bringer fred i sjælen; et smil, latter og eftertænksomhed. Stemningsfulde melodier, meningsfyldte tekster og gode historier og anekdoter er Lasse & Mathildes varemærke og garanti for en oplevelse med indhold. Lasse & Mathilde er for længst udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden og har været der for publikum siden 1975 i alle mulige sammenhænge.

Fra store festivaler til små klubber og foreninger, opvarmning for Bob Dylan / Santana i Parken, Gi’ en hånd til Afrika samme sted og ikke mindst Midtfyns Festival, som de var med til at starte. Inspirationer fra New Orleans, Daniel Lanois i Kingsway Studio og samarbejdet med de bedste musikere i Danmark, har skabt den helt unikke stil der kendetegner duoen med det fynske ophav.

MUSIKiKANTEN: Nyt spillested i Odense S, hvor du kommer helt tæt på musikerne.

Dørene åbner 30 min før koncerten. 

I billetprisen er der inkluderet en drink og snacks.

MUSIKiKANTEN
Stenløse Bygade 14, 5260 Odense S