Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Julemarked på Rosenholm Slot – Kom og mød os

Lør & Søn d. 04. – 05.  november og Lør & Søn d. 11. – 12. november 2023
 
I 2016  blev Julemarked på Rosenholm Slot af DR’s juleekspert kåret som nummer 3 på listen over de mest nostalgiske julemarkeder, som man skulle besøge for at komme i den helt rette julestemning.

Dette glæder os utrolig meget, ligeledes den store interesse som Hornslet by, og det store opland har vist julemarkedet på Rosenholm Slot, hvor vi 2022 havde mere end 20.000 besøgende.

Vi glæder os derfor til igen i 2023, at kunne åbne dørene op for de mange besøgende, som vil benytte weekenden til at kigge forbi julemarkedet, i de smukke rammer på Rosenholm Slot. Grundet den store opbakning har vi igen i år valgt, at afholde julemarkedet over to weekender. Dette giver alle de besøgende en meget bedre oplevelse, og de lange køer ved indgangen undgås lettere.

Julemarked på Rosenholm Slot og de over 80 udstillere vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskunst, mode og mange andre spændende julegaveidéer, hvor de historiske rammer bidrager til at fuldende oplevelsen.

Hele familien kan nemt bruge en hel dag i de eventyrlige rammer, da der er mulighed for både at få stillet sulten samt nyde lidt varmt at drikke. Derudover byder julemarkedet også på underholdning såsom; En tur med modeltoget, giv julemanden din ønskeseddel, mød julemandens kone, nissebørn og prinsesser m.m., se vores galleri med inspiration til turen

Alt imens du går på opdagelse rundt på området, vil du blive mødt af prinsesser, som tager dig med tilbage til barndommen. Dette vil sikkert for mange lede minderne hen imod DR´s gamle julekalender ”Jul på Slottet”, da kalenderen er optaget på Rosenholm Slot og Slotspark.

OBS. Julemarkedet er ikke kørestolsvenligt.

Det er muligt at hæve kontanter og betale med dankort ved indgangen.
Bemærk at ikke alle udstillere tager dankort på standene, derfor er det en god idé at have kontanter med hjemmefra.

Dato og tidspunkt: 4.- 5. og 11.- 12. november 2022
Åbningstider: kl. 10-16
Dørene åbner: 4. november kl. 10.00

Bemærk venligst: Hunde i snor er velkomne.
Ikke kørestolsvenligt!

Ledsager til handicapet kommer gratis ind ved fremvisning af ledsagerkort

Følg os på facebook og bliv opdateret omk. alle de spændende udstillere og nyheder.

Rosenholm Slot
Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet