Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Denne aften skal vi høre Jason Rebello med en ny skandinavisk gruppe sammensat til denne sjældne koncert-optræden i Danmark. Med er tenorsaxofonisten Claus Waidtløw, som JIVEs publikum kender så godt. På bas er svenske Daniel Franck og på trommer canadisk-danske Janus Templeton.
Musikken vil være swingende musik på allerhøjeste niveau, og fingrenes leg på det akustiske klaver vil forbavse dig og indhylle dig i musikalsk magi. Samspillet mellem musikerne er forbløffende. Musikken er oftest skrevet af Rebello, men Lennon/McCartney og Sting kan også poppe op. Mon ikke der bliver plads til et par standards også.
Med den engelske pianist Jason Rebello er det lykkedes JIVE at få en moderne jazz-stjerne til Vejle. Rebello både behersker og forener jazz, rock og pop. Talentet, musikaliteten, teknikken sætter ham i stand til at begå sig i alle sammenhænge.

Line up:
Jason Rebello – piano
Claus Waidtløw – sax
Daniel Frank – bas
Janus Templeton – trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle