Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Dette er noget så sjældent som en ny, mandlig, dansk vokalist. Søren Baun er samtidig pianist og uddannet som sådan fra Rytmekons i København. Hans udgangspunkt er i de mere populære samtidskunstnere, fx Steely Dan, Bill Withers, navnkundige The Beatles og især mesteren, Stevie Wonder. Disse kunstnere får så Søren Baun Trios særlige touch, hvor vokal og piano smelter sammen med bas og trommer, så man tror, at disse melodier altid har været jazz-repertoire.
Mathias Heise har de samme melodiske kvaliteter på mundharmonikaen som legendariske Toots Thielemans, altså et komplet mesterskab. Det er en fantastisk musiker, som JIVE glæder sig til at præsentere. Baun Trio + Mathias Heise “will blow your mind” med flot vokal, flotte rytmer og en fantastisk mundharmonika-spiller.
Det vil blive en fest, og man kan roligt tage nytilkomne med til jazz denne aften. Her åbnes en dør ind til et spændende univers.

Line up:
Søren Baun - sang og piano
Mathias Heise – mundharpe
Morten Ankarfeldt -  bas
Rasmus Lund -  trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle