Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Glødende lava, Coltrane og den nordiske tone – internationalt band i JIVE

Aftenens orkester er sammensat af musikere fra Island, Sverige og Canada. Det er den islandske saxofon-vulkan, Sigurdur Flosason, der møder mesteren Lars Janssons orkester.

En del af aftenens repertoire vil bestå af numre fra denne kvartets fælles udgivelse “Green Moss Black Sand”, som er en hyldest til den stærke islandske natur og den stille eller stærke kraft, der udgår fra den.

Flosason er en meget personlig og stærk musiker, som har spillet over det meste af verden, heraf en del med aftenens kvartet. Man har i Danmark også kunnet møde Flosason med bl.a. Nikolaj Hess, Peter Rosendal og Jacob Fischer.

Lars Jansson er en af de stærkeste, svenske musikere i sin generation. Nu som 71-årig er han stadig på toppen af sin kunstneriske udfoldelse. Det er en musiker, man SKAL opleve live.

Canadiske Craig Earle er en mesterlig bassist, som vi har været heldige at have blandt os i Danmark i en del år. Han har en fuldfed lyd, som passer som lava i vulkan til dette orkester.

Lineup:
Sigurdur Flosason - sax
Lars Jansson - piano
Graig Earle - bas
Paul Svanberg - trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle