Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket

Kurven er nu opdateret

 Vil du handle videre, eller gå direkte til betaling?

Bekræft venligst dit valg:

quit

Tilføj til venteliste

quit

Betaling venter

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail herunder, så vi kan undersøge om du allerede har en profil hos Billetsalg.dk:

Videre

Fyrfest 2024:

Viborg Dyreskueplads · 31-08-2024

Læs mere om eventet
 • Information

  Begrænset antal billetter tilbage.

 • Entrebillet - 795 kr. + gebyr

  Entrebillet 2024
  795,00 DKK
  (ekskl. 42.00 billetgebyr)
 • Ledsagerbillet

  Ledsagerbillet 2024

  Ledsagerbilletten er et tilkøb. Den skal fremvises sammen med et gyldigt ledsagerkort og ejeren af ledsagerkortet skal have en almindelig entrebillet.

  50,00 DKK
 • Busbilletter

  Rute 1 / Busbillet 2024

  BJERRINGBRO / RØDKÆRSBRO / RINDSHOLM: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 2 / Busbillet 2024

  KLEJTRUP / MØLDRUP / BJERREGRAV / LØVEL: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 3 / Busbillet 2024

  HOLSTEBRO - STOHOLM - MØNSTED - RAVNSTRUP: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 4 / Busbillet 2024

  KARUP / FREDERIKS / SKELHØJE / HALD EGE: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 5 / Busbillet 2024

  ULBJERG / SKALS: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 6 / Busbillet 2024

  RANDERS / HAMMERSHØJ / ØRUM: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 7 / Busbillet 2024

  LISEBORG / ARNBJERG / BRUNSHÅB / OVERLUND: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 8 / Busbillet 2024

  SKIVE / LØGSTRUP: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 9 / Busbillet 2024

  AARHUS / HAMMEL / ANS: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK
  Rute 10 / Busbillet 2024

  SILKEBORG / KJELLERUP / DEMSTRUP: Busbilletten giver adgang til tur/retur til den pågældende rute, og er i sig selv ikke adgangsgivende til festivalpladsen. Billetten skal ombyttes til et armbånd i bussen eller i infovognen.

  170,00 DKK

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms pr. transaktion.