Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Cheftræneren for det succesfulde herrelandshold i håndbold kommer til Aars.

Mød Nikolaj Jacobsen i et unikt foredrag om manden, der har skrevet sig ind i håndboldhistorien og ikke minds vundet danskernes hjerter. Som spiller, vandt han ikke noget med landsholdet, men har siden taget revanche, som cheftræner for det danske landshold. Han overtog landsholdet i 2017 og har siden vundet VM guld både i 2019 og 2021 og senest OL sølv 2021.

Nikolaj Jacobsen blev i 2019 ligeledes kåret af IHF til verdens bedste træner.

Foredraget vil omhandle Nikolaj´s liv, samt små anektoder fra en lang karriere som proffessionel spiller og træner. Han giver også et unikt indblik i maskineriet bag et af historiens bedste og mest populære landshold.

Nikolaj har i øvrigt stadig rekorden for flest scorede mål i en landskamp. Impornerende 15 mål er rekorden på. Han har også rekorden for største gennemsnit pr. sæson i den bedste danske række - Her er gennemsnittet på 9,2 mål pr kamp i en hel sæson... Det er vildt!

Skynd jer at få bestilt billet, det bliver en fantastisk aften.

Der er unummererede pladser

Dørene åbner kl. 18.00.

Foredraget er fra kl. 19-21 inklusiv pause og spørgsmål. Der vil være muligheder for forfriskning både inden foredraget, men også i pausen.

Idrætscenter Østermarken
Østermarken 22, 9600 Aars, 9600 Aars