Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Workshop: Vendestrik med Astrid Fey Otzen

Vendestrik, vendepinde, forkortede rækker, venderækker. Ja, kært barn har mange navne. Dog har de samme formål, og på denne workshop har jeg valgt at kalde det vendestrik. Vendestrik bruger vi, når vi har brug for at forme vores strik. Det kan f.eks. bruges, hvis man ønsker at forhøje sin nakke på en bluse, således at halsudskæringen kommer længere ned foran, når man ønsker længere bagstykke end forstykke, til brystindsnit eller mere ”stof” foran, hvis man har stor barm, til at forme skuldre og meget, meget mere.

Der findes et hav af teknikker til vendestrik, og på denne workshop skal vi arbejde med følgende teknikker: Japansk vendepinde, Wrap & Turn og German Short Rows.
Vi begynder med at høre om, hvad vi bruger vendestrik til, og derefter går vi i gang med at prøve de forskellige teknikker.

Medbring: Pinde nr. 3,5 eller 4 mm, også gerne rundpinde 40 cm, garn der passer til dine strikkepinde, maskemarkører, der kan åbnes og lukkes (f.eks. de små sikkerhedsnåle), manillamærker til dine strikkeprøver.

Underviser medbringer: Kompendie, som du får med hjem.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Æ Sal, Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro