Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

Køb online og modtag en gratis skriftlig guide til slottet pr. ordre og/eller en gratis skattejagt.

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Entré priser:
Voksne: Kr. 120,00
Børn 4-12 år: Kr. 55,00
Familiebillet (2 Voksne og 2-4 børn): Kr. 330,00

Åbningstider:
Se åbningstiderne ved at følge dette link..

Valdemars Slot - Entré:

Hvor har slottet fået sit navn fra? Hvem er slottet bygget til? Kender du historien om Slaget ved Køge Bugt og hvilken betydning den har på Valdemars Slots historie? Og hvem var den onde baron? Kom indenfor på Valdemars Slot og oplev historie i særklasse. Ved ankomst får du udleveret en skriftlig guide som vil tage dig igennem alle 5 etager på slottet. Alle børn er desuden velkommen til at prøve den sjove skattejagt(inkluderet i entré)

Valdemars Slot er et slot i 5 etager, hvor de 2 øverste etager er Jagt- og Trofæmuseum, mens de 3 nederste etager er udstilling af den private bolig, som den 12. generation har valgt at åbne op for besøgende. Slottet byder på mange familievenlige og indholdsrige oplevelser krydret med historisk storhed og ægte sydfynsk stemning. Prøv blandt andet den sjove skattejagt på slottet og lær en masse om dansk historie. Den omkransende natur ved slottet byder på utallige sanseindtryk i særklasse – så krop og sjæl bliver beriget. Jagt- og Trofæmuseet er Nordeuropas største og smukkeste offentlige tilgængelige samling af udstoppede internationale jagttrofæer med over 240 dyrearter.

På Valdemars Slot er det muligt at komme på guidet rundtur og/eller skattejagt rundt i alle stuerne og værelserne på slottet, for både voksne og børn. Rundvisning tager ca. 1,5 time og tilbydes på dansk, engelsk, tysk og norsk/svensk. Det er også muligt at booke rundvisning udenfor normal åbningstid. Sammen med rundvisning kan der bookes frokost eller kaffe/kage i Restaurant Valdemars Slot. Det er også muligt, at medbringe egen picnickurv og nyde den på slottets område eller på stranden.

Valdemars Slot tilbyder også andre aktiviteter såsom minigolf, mountainbike og segwayudlejning. I løbet af året vil der være forskellige koncerter, messer og andre arrangementer som er et besøg værd.

Køb din billet her på siden og vis billetten ved ankomst.
OBS – Husk at tjekke åbningstider og tidligere lukkedage inden du køber billetten.

Billetinformation
Periode

2019


Valdemars Slot

Slotsalléen 100, 5700 Svendborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her