Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Mød Danmarks kendteste fædselsbetjent: Vlado fra “Politijagt”.
Goddag, det er færdselspolitiet er et foredrag, hvor Vlado tager jer gennem en rejse af oplevelser fra sin arbejdsdag, med de følger bilisternes valg bringer. Vi hører også omkring hans oplevelser med programmet Politijagt og med de rejser der har været i den forbindelse. Under foredraget er I velkommen til at stille spørgsmål.

Vlado er blevet en kendt skikkelse på tv, hvor han i Kanal 5’s populære program “Politijagt” lader seerne få indblik i en arbejdsdag, som er mere varieret end de flestes. Men uanset hvad Vlado beskæftiger sig med, er det vigtigt for ham ikke at glemme den åndelige dimension, som han finder næring til gennem sin kristne tro.

Vlado Lentz er født i 1960 i Kroatien og kom til Danmark i 1969. Han er gift med Brit og tilsammen har de 5 børn. Han har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spotte en ”kunde” på lang afstand.

Entré koster 150,- inklusiv kaffe og kage 

 

 

 

 

 

 

 

Foredraget afholdes i skolens hal.

Der vil være en pause i foredraget, hvor vi servere kaffe/sodavand og kage. 

Videbæk Kristne Friskole
Ternevej 1, 6920 Videbæk