Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Jørn Svensen

Udsendt for Danmark

Mød Jørn Svensen som er født i Kjellerup og haft det meste af sin ungdom i Kjellerup – og som har været udsendt hele 8 gange som soldat for Danmark.

Jørn har været ansat i Forsvaret siden 1984 og har været udsendt 8 gange. I foredraget Udsendt for Danmark, vil Jørn fortælle ærligt om 5 af de missioner. Du vil blive klogere på forskellen mellem en FN mission vs. en NATO mission og Jørn vil komme omkring dagligdagen når man er udsendt. Selvfølgelig er det hele krydret med nogle af de historier, som man ikke altid lige hører om i pressen. 

I hans foredrag Udsendt for Danmark vil han male et billede af de forskellige udfordringer og opgaver, som soldater står overfor under de forskellige udsendelser. 

Han vil fortælle historier fra FN udsendelser til det fredelige Cypern og Kuwait, og fra en FN mission i Kroatien, men også fra en mission i hjertet af hovedstaden i Afghanistan. Han tager også publikum med en tur i den tørre ørken i Irak. Igennem fortællingerne om missionerne, vil publikum opnå en forståelse for de ofre, den modstandsdygtighed og den urokkelige dedikation, som vores udsendte soldater udviser. 

Det bliver uden tvivl et foredrag som vil udfordre publikums perspektiver til vores udsendte soldater og forhåbentlig sætte tankerne i gang.

Dørene åbnes kl. 18.30
Siddene foredrag - unummererede pladser.

Hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte info@dengamlebio.dk

Den Gamle Biograf
Vestergade 3, 8620 Kjellerup