Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Oplev to lokale bands for kun en 10’er i anledning af MusikRampens 10 års jubilæum

Witters Syndrom
Witters Syndrom er ikke et band, men en tanke om at holde musikken i en fortsat bevægelse mod nye former. Syndromet har Mads Witter (guitar) og Troels Witter (vokal og guitar) som omdrejningspunkter og har involveret omkring 50 lokale musikere siden tilblivelsen af albummet ”Den Jord Vi Står På” i 2018. Ved Musikrampens jubilæumskoncert præsenteres indholdet af album nr. 2, når Witters Syndrom optræder i endnu en ny konstellation – med nye sange, spoken words, billeder og film. 

Udengrund
Bands of Tomorrow gav Udengrunds debutalbum ”Tomme Pladser” fem ud af fem stjerner, og kaldte bandet for ”et af de mest interessante danske rockbands i dag”. Samme medie gav også fuld stjerneregn for bandets første EP, mens et andet musikmedie – GFR – gav fem ud af seks og skrev, at “Udengrund har et fasttømret udtryk, og virker klar til at møde den store verden”.
Til efteråret 2022 er Udengrund langt om længe plade- og koncertaktuelle igen, når de udsender en EP og besøger danske spillesteder. Udtrykket er nu en skovlfuld tungere, mens melodierne er trukket i en mere indiepoppet retning.

Fredag den 23. sep. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 15,- inkl. gebyr 

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg