Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

På dette kursus strikker vi den skønneste historie i hønsestrik om prinser og prinsesser. Slotte med tårne og kongekroner i guld med ædelstene. Vi skal både strikke jaquard og arbejde med farvelære, så du kommer til at føle dig mere sikker i, hvordan du sætter farver sammen i dit flerfarvede mønsterstrik. Der skal bl.a. arbejdes med vigtigheden af, at farverne komplementerer og understøtter hinanden for at opnå det bedste resultat.

Du får udleveret en opskrift, hvor du skal strikke efter de skønne slotsrelaterede diagrammer og 70’ernes farverige hønsestrik. Her bliver den nyfundne viden og forståelse om farver både afprøvet og udfordret. På workshoppen vil du også lære teknikken Ladderback og hvordan man låser følgetrådene på arbejdets bagside. 

Det vil være en fordel, at du kender til flerfarvestrik i forvejen.

Til kurset bedes du medbringe:
Vi vil primært anvende 40 cm rundpind p str. 3,5 / 4 mm, men du kan også med fordel anvende Magic Loop teknik (husk en lang wire).
Medbring garn i mange farver (gerne rester), der svarer til den ovenfor nævnte pindstørrelse.
Saks, maskemarkører, uldnål, lille notesbog og blyant.

Hanne Rimmen er en anerkendt dansk strikdesigner, der er kendt for sin kreativitet og evne til at skabe smukke og unikke strikkemønstre. Med en passion for traditionel nordisk strik og et øje for moderne design skaber Hanne Rimmen strikkemønstre, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også fortæller historier og formidler nordisk kultur og tradition. 

Workshoppen efterfølges af en frokostplatte bestående af: bestående af 7 sønderjysk-inspirerede indslag, hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød, smør og isvand. Inkl. 1 genstand øl, hvid- eller rødvin.

Til alle events på Schackenborg Slot er der indbygget, at der kommer en slotsguide forbi eventet og giver en introduktion til Schackenborg slot. 

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet.

Herskabsstalden, Schackenborg Slot
Schackenborg 1, 6270 Tønder