Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Så har vi fået sat dato på den næste havefest, Version 3.0

Festen bliver afholdt lørdag den 14 Oktober, i superlækre lokaler på Sjælland, nemlig i Gyrstinge Forsamlingshus, beliggende mellem Ringsted og Sorø.

Det ligger ca. 1 times kørsel fra Odden Færgehavn, ca. 50 minutters kørsel fra København, og ca. 40 minutters kørsel fra Storebæltsbroen

Denne gang bliver arrangementet lidt mere simpelt bygget op, hvor det du køber billet til, er selve arrangementet, og så medbringer du selv drikkevarer og evt. mad – alternativt finder vi ud af at bestille mad sammen fra en af de nærliggende pizzeriaer eller øvrige spisesteder i området.

Vi streamer fra klokken 09.00 og du er velkommen fra morgenstunden af, hvis det passer bedst. Selve festen starter officielt med opvarmning klokken 12 og derefter forskellige DJ’s.

TRANSPORT:

Der er ikke verdens allerbedste busforbindelser til stedet. Vi er flere der er i bil, så det nemmeste er hvis du kan komme til Ringsted Station - Der er køreturen blot cirka et kvarter. Send en mail til : kim@djvejnaa.dk - hvis du har brug for at blive hentet / kørt til Ringsted station - så finder vi en løsning.

 

OVERNATNINGS MULIGHEDER:

Eventuel overnatning i området skal du selv finde ud af. Der er f.eks. et Danhostel vandrehjem i Ringsted ca 12 minutters kørsel fra fest stedet.

Værelser koster fra: 450 for en person og opefter, også billige Shelters f.eks.3 personer i shelter (udendørs) til 400,-

https://danhostelringsted.dk/overnatning/

Der er også gode muligheder med AIRBNB:

AirBNB Nær Gyrstinge

Hvis i er flere der ønsker at dele er VIA DETTE LINK mulighed for op til 6 sovepladser (hvis det stadig er ledigt)

ALLE er velkomne til dette arrangement. Vi har valgt IKKE at sætte aldersbegrænsning på, så i er velkommen til at tage jeres børn med.. Vi har ingen udskænkning, alle skal selv have deres egne drikkevarer med (vi sælger dog lidt sodavand)..

 

DJ LINEUP:

STEPPERS DJ

DEN BLINDE DJ ZANDER

JYDE TAKEOVER (Decain & Mikkah)

DJ CRAZY CHRIZ

DJ VEJNAA

MAJAERIKA

DJ MORFAR

MINDBEAT

 

Der streames på: https://twitch.tv/djvejnaa

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER I DJ LINEUP

Arrangementet  afholdes af Steppers DJ & DJ Vejnaa

Som beskrevet i informationen, skal du selv medbringe egne drikkevarer. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad, men stedets køkkenfaciliteter kan ikke benyttes til at varme evt mad.

Vi foreslår mht. mad at vi samlet bestiller pizzaer eller lignende - vi sørger for at der er menukort på stedet så i kan vælge jeres favoritter.

Arrangementet er tænkt som et socialt event hvor vi kan mødes med en masse andre der enten streamer på twitch, er moderatorer eller seere på de forskellige DJ kanaler.

Der er begrænset billetsalg.

OBS: Festen arrangeres på private vilkår, det er ikke meningen vi skal have store overskud, men primært at festen skal løbe rundt.Vi tænker at når man ser billetpris, og beregner lidt hvad lokale, regngørring, udstyr osv. koster så burde alle kunne se at vi gør det for at vi skal have en god og sjov oplevelse, ikke for at blive rige !  Derfor er der som udgangspunkt IKKE returret på billetterne.. Billetsalg.dk har et fint "sælg din billet" funktion, hvor i kan sælge jeres billetter, hvis i uanset årsag ikke kan deltage alligevel.

Landsbyhuset Gyrstinge
Gyrstinge Bygade 36, 4100 Ringsted