Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst! Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.
5. maj 2018 - kl. 18:30 Dørene åbnes kl. 17:30, maden serveres kl. 18:30, koncerten starter kl. 20:30. Middagen vil være Tom Donovans Irske favoritret, Irish Stew, lavet med oksekød, kartofler, og grøntsager. I baren vil der kunne betales med Mobilepay og kontanter.

Hvorslev Forsamlingshus
Vinkelvej 17, 8860 Ulstrup