Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

WORKSHOP: To-farvet patent med kærlighed ved Katja Dyrberg fra POPKNIT

Mød designeren bag Popknit, Katja Dyrberg, der med udgangspunkt i kærligheden til at lære nyt laver moderne strikkeopskrifter med et twist - rocking knitwear design. 

“I læringsprocesser bliver vi mennesker ofte provokerede, fordi det kendte skal genovervejes, omstruktureres eller slet og ret slettes og erstattes af noget nyt. Og jeg har altid synes, at det aspekt er utroligt spændende og sjovt at udfordre. Før gjorde jeg det i skoleregi som folkeskolelærer, nu via strik og opskrifter. I mine opskrifter udfordrer jeg således gængse konstruktioner og måder at tænke en sweater på, men også mønstre og teknikker.”

 

Katjas designs er kendetegnet ved et popinspireret farveunivers med fokus på pasteller og pang, strukturstrik på store og små pinde samt spændende og nye konstruktioner.

 

På denne workshop skal det handle om to-farvet patent. To-farvet patent er en form for rib, hvor der skiftes mellem ret og vrangmasker. I tofarvet patent har retmaskerne én farve og vrangmaskerne en anden fra retsiden, omvendt fra vrangsiden. Arbejdet er lige pænt på begge sider og vil derfor kunne vendes. Når man strikker patent, kan man strikke de to farver enkeltvis eller på samme pind/omgang. I dette kompendie beskrives teknikken, hvor begge farver strikkes på samme tid.

Undervisningen vil bestå af en indføring i opslag i to farver, patentstrik med begge farver strikket på samme omgang, indtagninger og udtagninger. Du vil få udleveret et kompendie, og skal selv medbringe strikkepinde og garn (gerne to farver med stor kontrast og gerne i en kvalitet der passer til pind 4-5).

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet 

Loftet på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer