Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Traditionen holdes, vi skal tilbage til Whisky a Go Go…”Break On Through To The Other Side !”

The Doors Tribute hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. Det er et must-see for alle The Doors-fans og for alle der ønsker, at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik.

Ved brug af vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra de originale studieoptagelser, er målet at give et publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors’ mange facetter og alsidighed.

Dette er IKKE det lidt vanlige kopi og look-a-like kostume-show! Medlemmerne af The Doors Tribute er ikke kun et regulært A-hold af velkendte og etablerede professionelle musikere og kunstnere, men har et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige

Doors besætning. Man kan sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt & beundring: ”Vi føler os ret beærede over muligheden for, at viderelevere denne legendariske musik til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften.”

Koncerten bliver afholdt efter de på tidspunktet gældende retningslinjer fra myndighederne


The Doors Tribute

3. september, kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 150 kr., excl. gebyr. 200 kr. i døren.

Tante Olga
Søndergade 6, 8900 Randers