Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

THE CONSOLATION

"Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock" (Ole Jacobsen, DR)

"Velkomponeret, veludført dansk musik" (Alex Nyborg Madsen, DR)

"Troværdigt, og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international" (Mads Kornum, Side 33)

Citaterne her er blot et lille udpluk af de mange roser, der er væltet ned over danske The Consolation, den senere tid. Det københavnske band har på få år etableret sig som et af de fremmeste navne på den hjemlige scene for ny, original americana og alt.country, og har fået flotte anmeldelser for navnlig deres to seneste album, 'Heartland' (2018) og 'Astoria' (2020) - begge Ugens Album på DRs P5. Lytter man jævnligt til P4 og P5 vil man uden tvivl have lagt øre til en eller flere af bandets smittende singler.

Den absolut velspillende sekstet føres an af forsanger, guitarist og sangskriver Nis Gaarde, hvis karakteristiske, fløjlsbløde barytonstemme er helt unik for den danske scene. Han flankeres af topdygtige og rutinerede musikere fra "øverste hylde", nemlig Emma Sommer på kor, Leif Bruun på pedalsteel guitar, Jacob Svensson på bas, Christian Tesdorph på trommer og Vincent Daly på elguitar og kor.

The Consolations musik er inspireret af de amerikanske traditioner, og bandets hjerter banker da også for navnlig 60'ernes og 70'ernes country-musik, hvor genren udviklede sig og blandede sig med rock'n'roll. Forbillederne strækker sig således fra både outlaw-koryfæer som Johnny Cash og Waylon Jennings til country-rock pionerer som Eagles, The Band og Little Feat, blot for at nævne nogle få. Der er mange farver på bandets palette, og en koncertaften med The Consolation er som en køretur i en convertible gennem det konstant skiftende landskab på USAs vestkyst. Hele tiden med den gode melodi i højsædet, og med masser af tilskyndelse til både hjerter, hjerner og dansefødder.

The Consolation glæder sig helt enormt til at gæste Aabybro for første gang. Vi ses til en stærk aften!

Dato og tidspunkt: Torsdag 10. februar 2022 kl. 20.00
Dørene åbner: kl 19.00
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 175 kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro