Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

WORKSHOP omTern med Stine Hoelgaard Johansen

TERN TERN TERN

Tern er en klassiker og er igen en del af modebilledet. Kom til en spændende og farverig workshop, hvor du får vist forskellige måder at få tern i dit strik.

Alle kan være med, både nybegyndere og øvede strikkere, for det vigtigste på denne workshop er ikke, om man er god til at strikke, men om man har lyst til at lege og eksperimentere med garn og farver. Som deltager vil du helt sikkert blive overrasket over, hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare definerede striber til det lækreste ternede tekstil.

NB! For at vi kan nå det hele, får man lektier for til denne workshop: To prøver, der skal strikkes i forvejen. En prøve i retstrik i striber efter eget valg og en prøve i glatstrik med enkelte vrangmasker, og ligeledes med striber efter eget valg. Ved tilmelding tilsendes tekst og anvisninger på prøverne.

Underviser: Stine Hoelgaard Johansen

Medbring: To strikkeprøver + samme garn og evt. flere farver, stor stoppenål, og en hæklenål som matcher det garn, den glatstrikkede prøver er strikket i.

Underviser medbringer: Forskellige ternede modeller til inspiration samt ekstra hæklenåle.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Teatersalen på Kiers Gaard
Søndergade 12, 6280 Højer